Dakrenovatie en nieuwe pannendaken in Groesbeek en omgeving

Neem contact op

Bouwt u een nieuwbouwhuis (als particulier of als aannemer) en wilt u dakpannen op het hellende dak laten plaatsen? Of is uw huidige pannendak toe aan onderhoud, reparatie of een gehele renovatie? Sommers Dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het bedekken en onderhouden van pannendaken in Groesbeek en omstreken. Hier leest u meer over onze dakdekkingswerkzaamheden en ziet u een aantal afbeeldingen van afgeronde projecten ter inspiratie. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Pannendak / hellend dak

Pannendaken kunnen zowel een traditionele als een moderne uitstraling hebben, en zijn dan ook al jaren onverminderd populair. Voor het hellende dak van uw nieuwbouwwoning kunt u kiezen uit dakpannen van keramiek of beton in verschillende kleuren en vormen. Keramieken dakpannen zijn verkrijgbaar in verschillende holle en platte varianten: natuurrood, gesmoord grijsblauw, minder poreuze engobe pannen, en glanzende of matte verglaasde dakpannen. Betonnen dakpannen zijn een stuk groter dan dakpannen van klei, waardoor ze een stuk sneller te leggen zijn en u voordeliger uit bent. Wel gaan dakpannen van beton minder lang mee dan dakpannen van klei. Sommers Dakdekkersbedrijf adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden!

Informeer naar de mogelijkheden

Galerie: pannendaken

Benieuwd naar onze resultaten? We begrijpen dat u graag met eigen ogen de kwaliteit van ons werk ziet voordat u met ons in zee gaat. Laat u inspireren door de nieuwe pannendaken die wij recentelijk hebben afgerond!

Dakrenovatie en -onderhoud

Stormschade, daklekkage, mosgroei... Het hellende dak van uw pand wordt blootgesteld aan alle weersomstandigheden, waardoor er altijd kans is op losse dakpannen, gescheurde nokvorsten en andere beschadigingen. Wordt het dak niet op tijd hersteld, dan kan dit tot lekkage en schade aan de dakconstructie en uw interieur leiden. Wij raden aan om uw dak regelmatig te laten inspecteren en onderhouden, zodat uw dak niet alleen een blijvend verzorgde uitstraling heeft, maar eventuele problemen ook meteen opgelost kunnen worden. Zo voorkomt u grotere problemen en bent u uiteindelijk goedkoper uit. Moet het hele dak toch gerenoveerd worden? Ook daarvoor kunt u Sommers Dakdekkersbedrijf uit Groesbeek inschakelen!

Schakel ons in

Galerie: renovatiewerken

We laten u ook graag een aantal voorbeelden zien van onze dakrenovaties. Wilt u ook uw dak in regio Groesbeek laten onderhouden of renoveren? Sommers Dakdekkersbedrijf helpt u met plezier!